Λένα Παπαληγούρα: H γνωριμία με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο και η αγωνία για τα παιδιά της

Η Λένα Παπαληγούρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» το Σάββατο 16/3.

Η ηθοποιό, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τη Μαρία Μπακοδήμου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο αλλά και για τα δύο παιδιά τους.

«Διανύουμε μια περίοδο που είναι χρέος όλων των γονιών να κάνουν τα παιδιά τους καλά. Ο σεβασμός του άλλου, η ισότητα, η ελευθερία, ο τρόπος που μαθαίνεις την αλληλεγγύη και αγάπη είναι πράγματα αδιαπράγματευτα.

Αυτά δίνονται μέσα από το παράδειγμα, για αυτό και νομίζω ότι είναι σημαντικός ο ρόλος της κοινωνίας. Το τι βλέπουν τα παιδιά μας! Όλη αυτή η βία που εκτείθενται. Νομίζω είναι άγρια η εποχή που ζούμε και θέλει πολύ αγώνα από τους γονείς», είπε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα.

Στη συνέχεια η Λένα Παπαληγούρα μίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της και τον πατέρα των παιδιών της λέγοντας: «Η οικογένεια ήταν κάτι που προέκυψε πολύ φυσικά, δεν υπήρξε κάποια στιγμή που το αποφασίσαμε, απλά ήρθε. Χαίρομαι που ο άντρας μου δεν είναι στον χώρο του θεάτρου γιατί είναι πολύ ωραίο να μιλάς για διαφορετικά πράγματα, πλουτίζεις τη ζωή σου».

Ήρθε με τον αδελφό του να δει μια παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσα και έτσι γνωριστήκαμε. Αυτό που ερωτεύτηκα στον άντρα μου την πρώτη φορά που τον είδα, ήταν το βλέμμα του. Είναι φοβερός σύντροφος και φοβερός πατέρας, είμαστε ομάδα.

Read More

And More