Λένα Παπαληγούρα: «Σοκαρίστηκα, αγριεύτηκα και θύμωσα όταν έμαθα για τις καταγγελίες»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Λένα Παπαληγούρα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε και στο κίνημα #metoo και στις καταγγελίες που ξέσπασαν στον χώρο του θεάτρου.

«Νομίζω ότι ακόμη και αν ακούγονται φήμες για κάποια πράγματα είναι διαφορετικό από το να ακούς ανθρώπους να μιλάνε για πράγματα που έχουν συμβεί. Ξαφνιάστηκα και σοκαρίστηκα και αγριεύτηκα και θύμωσα με τις καταγγελίες του #Metoo. Θέλω να ελπίζω πως αυτές οι αποκαλύψεις θα μας κάνουν να είμαστε πιο προσεκτικοί και να προσέχουμε και τους διπλανούς μας. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν χώρο στον χώρο του θεάτρου.

Μου έχει τύχει να βρεθώ σε “μικρά” περιστατικά που μπορεί να ήταν άσχημα για τη στιγμή, αλλά ευτυχώς δεν ήταν τόσο μεγάλα και δεν μπορούσαν να επηρεάσουν την εξέλιξη της δουλειάς. Νομίζω ότι όλοι όσοι δουλεύουν στην Ελλάδα του σήμερα έχουν βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση. Ευτυχώς νιώθω τυχερή γιατί δεν βρέθηκα σε μια κατάσταση που δεν θα ήταν διαχειρίσιμη» τόνισε η Λένα Παπαληγούρα.

 

Η Λένα Παπαληγούρα μιλά και για τους γονείς και τον σύζυγό της: «Οι γονείς μου είναι πολύ συγκινητικοί με τα εγγόνια τους. Η μητέρα είναι ο άνθρωπος που κρατάει τα παιδιά. Ο σύζυγός μου είναι ένας τρυφερός άνθρωπος και υπέροχος πατέρας. Σώθηκα που ο άνδρας μου δεν είναι του χώρου. Μου αρέσει που κάνει άλλο επάγγελμα γιατί φέρνει μια ισορροπία»..

Read More

And More