Λένα Ζευγαρά: Ο υπεύθυνος καρναβαλιού ξεκαθαρίζει για τη συναυλία των 26.000 ευρώ στην Ξάνθη

Τα πράγματα στη θέση τους, θέλησε να βάλει ο Ηλίας Ασκαρίδης – πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, μετά τα σχόλια για την προγραμματισμένη συναυλία των 26.000 ευρώ της Λένας Ζευγαρά.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Ηλίας Ασκαρίδης ανέφερε πως το ποσό των 26.000 αφορά ολόκληρη την παραγωγή της συναυλίας, καθώς δεν πρόκειται για την αμοιβή της τραγουδίστριας.

Σε ερώτηση του Γιάννη Πουλόπουλου, ο κύριος Ασκαρίδης διευκρινίζει: «Χαίρομαι που με ρωτάτε, για να γνωρίζει και ο κόσμος. Αυτό το ποσό είναι όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι, ο φόρος, ο ΦΠΑ, τα έξοδα, η διαμονή, είναι τα πάντα. Υπήρχαν 16 άτομα ορχήστρα μαζί με τη Λένα Ζευγαρά», επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για budget 26.000 ευρώ.

Και σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτό που βγήκε λάθος είναι ότι η Λένα Ζευγαρά πήρε αυτά τα χρήματα και όλο αυτό παρεξηγήθηκε. Επειδή εγώ την ξέρω τη Λένα και είναι τόσο καλό και απλό παιδί, ποτέ δεν έχει προκαλέσει. Είναι μία ολόκληρη ομάδα. Όλη η εκδήλωση κοστίζει 26.000 ευρώ να το καταλάβει κι ο κόσμος».

Δες το παρακάτω βίντεο:

Read More

And More