Λεωνίδας Κακούρης: «Έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό μπούλινγκ» αποκαλύπτει η Μαίρη Αυγερινοπούλου

Συνεχίζεται το μυστήριο με τον Λεωνίδα Κακούρη και το βίντεο που ανέβασε και κατέβασε ο ηθοποιός από το instagram, μέσα από το οποίο παρουσίαζε άνω – κάτω το σπίτι του.

Όπως πρώτο σας παρουσίασε σχετικές εικόνες το TLIFE, ο γνωστός ηθοποιός στο βίντεο ανέφερε: «Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη τηλεόραση, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας».

Μετά την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», ο γνωστός ηθοποιός απέχει από τα media, με τη σύζυγό του να δηλώνει πως ο ίδιος βρίσκεται σε αφωνία.

Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», η Μαίρη Αυγερινοπούλου έκανε μια αποκάλυψη για τον ηθοποιό, τονίζοντας πως ο ίδιος βγήκε εκτός ορίων. 

«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο Λεωνίδας Κακούρης βγήκε εκτός ορίων γιατί πιέστηκε πάρα πολύ. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό μπούλινγκ που τον έβγαλε εκτός ορίων», είπε η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Read More

And More