Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη εμφάνιση στην κάμερα μετά την περιπέτεια με την υγεία του – Πήγε με την κόρη του στον «Βασιλιά Ληρ»

Ο Λεωνίδας Κακούρης φαίνεται πως άφησε πίσω του τις δύσκολες στιγμές και πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε το παρών στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» στο Εθνικό Θέατρο, δύο μήνες μετά την ξαφνική αποχώρησή του.

Ο Λεωνίδας Κακούρης πήγε να δει τους συναδέλφους του στη σκηνή, ενώ έκανε και δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Alpha.

«Ήρθα με την κόρη μου να καμαρώσω τους φίλους και συναδέλφους που περάσαμε τόσο καιρό μαζί. Ο Γιάννης Νταλιάνης είναι φίλος μου. Η επιστροφή μου στην τηλεόραση ήταν ομαλή. Δεν έχω διάθεση να μιλήσω και να αναπτύξω αυτά τα ζητήματα…» αρκέστηκε να δηλώσει ο Λεωνίδας Κακούρης.

 

Ήταν αρχές Ιανουαρίου, όταν η οικειοθελής αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» είχε συζητηθεί έντονα, όταν ήρθε στο φως μέσα από το TLIFE ένα βίντεο που έδειχνε το σπίτι του ανάστατο και τον ίδιο να μιλά για τοξικούς ανθρώπους.

Read More

And More