Στο T-live

Λεωνίδας Κακούρης: Τι απαντούν από το Εθνικό Θέατρο για την αιφνίδια αποχώρησή του από τον «Βασιλιά Ληρ»

Μυστήριο με σοκαριστικό βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός, Λεωνίδας Κακούρης, από το σπίτι του μετά την αιφνίδια αποχώρησή του από την παράσταση, «Βασιλιάς Ληρ» στο Εθνικό Θέατρο.

Το TLIFE παρουσίασε αποκλειστικά εικόνες από την ανάρτηση που έκανε ο πρωταγωνιστής του «Ναυαγίου», στις οποίες απεικονίζεται το σπίτι του ακατάστατο.  (Δες περισσότερα εδώ)

Η ανάρτηση λίγη ώρα μετά διαγράφηκε, ωστόσο αρκετοί από τους ακολούθους του απηύθυναν ερώτημα στον γνωστό ηθοποιό για το τι του συνέβη και αν υπήρξε διάρρηξη στο σπίτι του. Μέχρι και τώρα δεν έχει γίνει σαφές του τι ακριβώς γίνει.

Η δημοσιογράφος Πόπη Παπαδοπούλου επικοινώνησε για το T-live με πρόσωπο που κατέχει καίρια θέση στο Εθνικό Θέατρο, το οποίο της μετέφερε ότι «ο Λεωνίδας Κακούρης παραιτήθηκε για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, ότι έπαθε υπερκόπωση που τον ανάγκασε να υποβάλει την παραίτησή του».

Στη συνέχεια, η Πόπη Παπαδοπούλου μίλησε με την Αναστασία Παντούση, συμπρωταγωνίστρια του καταξιωμένου ηθοποιού στο «Ναυάγιο». Η ηθοποιός που έχει να τον δει μία εβδομάδα στα γυρίσματα, σημείωσε πως αυτό που γνωρίζει είναι ότι ο συνάδελφός της είναι καλά.

Πάντως τα ερωτήματα γύρω από την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη συνεχίζουν να υπάρχουν: κάτω από ποιες συνθήκες ο ηθοποιός θέλησε να βάλει τέλος στη συνεργασία του και πώς αντιμετωπίστηκε από το Εθνικό Θέατρο;

Read More

And More