Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του MasterChef.

Ο γνωστός chef μίλησε και για την προσωπική του ζωή, αλλά και τον γιο που απέκτησαν πρόσφατα με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, η πρώτη γνωριμία με την σύντροφό του έγινε μέσα από το διαδίκτυο.

«Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media. Θα είμαι ειλικρινής, δεν θα πω ότι δεν έστειλα εγώ πρώτος μήνυμα, αλλά δεν θυμάμαι πώς είχε ανοίξει ακριβώς η κουβέντα, τείνει τώρα πλέον να γίνει αυτός ο παραδοσιακός τρόπος. Επειδή γνωριστήκαμε πριν την καραντίνα, στην καραντίνα αρκετές σχέσεις ήρθαν έτσι κοντά. Νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολύ γρήγορα με τη Χρύσα», αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για το πόσο είναι σήμερα ο γιος τους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε: «Σήμερα γίνεται 4 μηνών».

Δες όσα είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται»:

Στο τέλος της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού έδωσε τα δώρα της στον καλεσμένο της, εμπνευσμένα από την αγάπη του για τη μαγειρική και τις μηχανές. Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αντίκρισε την ξύλινη επιφάνεια κοπής,  με την επιγραφή «Ο καλύτερος chef είναι ο μπαμπάς μου» τότε ανέφερε πως θα τη δώσει στον γιο του, αποκαλώντας τον «Κίμωνα» όπως και θα είναι το όνομά του. 

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η στιγμή που αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει τον γιο του:

Read More

And More