Λευτέρης Πετρούνιας: Επέστρεψε στην Αθήνα ο Ολυμπιονίκης – Η θερμή υποδοχή και τα πρώτα λόγια στο αεροδρόμιο

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Λευτέρης Πετρούνιας νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο γνωστός αθλητής απέδειξε για ακόμα μια φορά τη σπουδαιότητά του, καθώς κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες. 

Πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου να υποδεχθούν τον Λευτέρη Πετρούνια, να τον συγχαρούν από κοντά και φυσικά να φωτογραφηθούν μαζί του. Εκεί, ήταν και η κάμερα της εκπομπής “Ώρα Ελλάδος“, με τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Ατρείδη. Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την εμπειρία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ αναφέρθηκε και στους πυρόπληκτους που ζουν δραματικές στιγμές. 

“Το να μπορείς να είσαι σε δύο συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στα μετάλλια – ανεξαρτήτου χρώματος – είναι κάτι δύσκολο, κάτι που το ονειρευόμουν και το κατάφερα. Δεν είναι η πρώτη θέση που ήθελα, δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι καταφέρνεις να πρωταγωνιστήσεις για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσω και στο Παρίσι”, ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Πετρούνιας,

Όσον αφορά στις φωτιές που πλήττουν τη χώρα μας, ο ίδιος είπε: “Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό που έχει συμβεί. Τις τελευταίες τρεις ημέρες στην Ιαπωνία είμαστε σε μια μελαγχολία για όλο αυτό που συμβαίνει. Νιώθουμε πολύ άσχημα, εύχομαι να κάνουν μεγάλο κουράγιο οι άνθρωποι που έχουν χάσει περιουσίες και να βοηθήσουμε όλοι να σωθούν και τα ζωάκια”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More