Λευτέρης Βαζαίος για τη φωτιά στο Λαγονήσι: «Θα μείνω μέχρι την τελευταία στιγμή στο σπίτι μου – Παρακαλάμε τον Θεό»

Για τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από χθες στο Λαγονήσι όπου βρίσκεται και το σπίτι του, μίλησε ο Λευτέρης Βαζαίος στην εκπομπή “Καλοκαίρι #yes”.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως ευτυχώς το δικό του σπίτι δεν έχει κινδυνέψει ακόμη αλλά τόνισε πως σε περίπτωση που χρειαστεί να το εγκαταλείψουν, πρώτο μέλημά τους είναι να δουν τι θα κάνουν με τα ζώα τους.

«Είμαι στο Λαγονήσι. Η καταστροφή είναι μεγάλη. Δόξα τω Θεώ εγώ είμαι λίγο μακριά. Ήμουν στην Πάρο χθες και ήρθα γι’ αυτό το λόγο. Σήμερα πρέπει να ξαναφύγω. Ευτυχώς εγώ δεν κινδυνεύω αλλά η καταστροφή είναι τεράστια. Εμένα δε με έχουν ενημερώσει να εγκαταλείψω το σπίτι μου. Ακόμα εδώ είναι εντάξει τα πράγματα.

Υπάρχουν τα πάντα από πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά ο αέρας είναι πολύς. Ελπίζω για το καλύτερο. Τριγύρω έχουν εκκενωθεί σπίτια. Εγώ προς το παρόν παραμένω στο σπίτι μου γιατί έχω και τα ζωάκια μου. Αν μου πουν να εκκενώσω το σπίτι μου, δεν έχω κάποιο άλλο μέρος να πάω. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Να δούμε πρώτα με τα ζώα τι θα κάνουμε και από εκεί και έπειτα τι θα κάνουμε εμείς.

Προληπτικά, από μόνος μου, δε φεύγω από το σπίτι. Θα μείνω μέχρι την τελευταία στιγμή. Παρακαλάμε τον Θεό» είπε στην εκπομπή του OPEN ο Λευτέρης Βαζαίος.

Read More

And More