Λιάγκας για Τσιμτσιλή και Παπανώτα: «Είναι λίγο άκομψο να κάθονται πρωί πρωί να κρίνουν τη Μαγγίρα για την ικανότητά της στην τηλεόραση»

Τα όσα συζήτησαν Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day, με αφορμή τη Μπέττυ Μαγγίρα, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Όπως και να έχει, είναι λίγο άκομψο να κάθονται δύο άνθρωποι πρωί πρωί να κρίνουν έναν άνθρωπο για την ικανότητά του στην τηλεόραση, που ουσιαστικά κάνει την ίδια δουλειά, είτε καλύτερα είτε χειρότερα, είτε με λιγότερα χρόνια προϋπηρεσίας, είτε με περισσότερα. Γιατί ουσιαστικά αυτό κάνουν τώρα, μπήκαν σε μία λογική να κρίνουν τη Μαγγίρα. Έφυγε από την ατραπό, από τη δυσκολία ο Δημήτρης ότι το είπε επειδή έχει λιγότερα χρόνια και πήγε ότι έχει να κάνει με την ικανότητα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τη δεοντολογία ο καθένας την τηρεί άσχετα με το πόσα χρόνια έχει στην πλάτη του. Βλέπω ανθρώπους να κάνουν 20-30 χρόνια τηλεόραση και κάθε χρόνο να κάνουν χειρότερη τηλεόραση με τεράστια δεοντολογικά παραπτώματα και ανθρώπους να ξεκινάνε από την πρώτη ημέρα και να είναι διαμάντια, καθαροί».

Δες περισσότερα παρακάτω:

Διάβασε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164