Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»

Με αφορμή το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Νίκου Μουτσινά για τον ηλικιακό ρατσισμό που όπως είπε δεχόταν, το πρωί της Τρίτης 23/4 μέσα από το Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δημήτρης Παπανώτας είχαν μια συζήτηση αναφορικά με τα σχόλια που είχε κάνει ο δημοσιογράφος για τη Μπέττυ Μαγγίρα και την ηλικία της.

«Όταν ήμασταν στο Κους-Κους, με έλεγε παππού και ήμουν 34 χρονών» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας για τον Νίκο Μουτσινά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει: «Καμιά φορά μέσα από το χιούμορ μπορεί να ειπωθούν πολύ σκληρά πράγματα».

«Η τηλεόραση δεν είναι δημόσιο, κι ο Παπαδάκης είναι πάρα πολλά χρόνια, αλλά υπάρχει στην τηλεόραση γιατί τον αγαπάει ο κόσμος» πρόσθεσε η παρουσιάστρια σε άλλο σημείο.

«Καλά, εγώ όταν έκανα το σχόλιο από το οποίο ξεκίνησε όλη αυτή η συζήτηση, δεν εννοούσα ότι δε μπορείς να κάνεις. Ξαφνικά φαντάζεστε, να πω, γιατί άκουσα κάποιους να λένε “θα κάνω ότι θέλω”, ότι θα βάλω ποδιά και θα κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς… Εννοούσα ότι όταν ξεκινήσεις στα 50 μια καριέρα παρουσιαστή και δεν ξέρεις τη δεοντολογία κτλ… γι’ αυτό έγινε και το λάθος που έγινε, το αντιδεοντολογικό, να μου βάλουν στο στόμα μου μια δήλωση που δεν είπα. Δεν ήταν θέμα ηλικίας γιατί εγώ είμαι μεγαλύτερος» τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας επαναφέροντας το θέμα της Μπέττυς Μαγγίρα.

«Ανοίγεις τώρα μια κουβέντα, η οποία δεν έχει συζητηθεί ποτέ επί της ουσίας εδώ και δε θα ήθελα να το κάνω τώρα, που θεωρώ ότι έχει κλείσει. Για μένα έκανες κι εσύ επικοινωνιακά λάθη σε αυτή τη κουβέντα. Ήσουν αρκετά αιχμηρός και σκληρός χωρίς λόγος. Υπήρξες και προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ, γιατί αυτό εννοείς.

Από εκεί και πέρα, το τι γίνεται στο μοντάζ δε μπορεί να το ξέρει μια παρουσιάστρια. Κι εγώ έχει τύχει να χρεωθώ λάθος που έγινε στο μοντάζ… Όπως και να ‘χει, θεωρώ ότι έχει μπει μια τελεία σε αυτό…» του απάντησε η παρουσιάστρια.

«Δεν είμαστε όλοι υποχρεωμένοι σε αυτή τη δουλειά να τηρούμε και μια δεοντολογία; Αρκεί να την ξέρουμε» ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας από τη δική του πλευρά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να ολοκληρώνει αυτή τη συζήτηση λέγοντας: «Είδες όμως και χθες από κάποια πλάνα, ότι η Μπέττυ ήταν και πριν 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, δε μπήκε χθες».

Read More

And More