Λιάγκας – Σκορδά: Σήμερα κάνουν (ξανά) πρεμιέρα – 5 φορές που τσακώθηκαν στον αέρα του Πρωινού

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο τους, είναι και πάλι μαζί – τηλεοπτικά – και σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου πρόκειται να κάνουν ξανά πρεμιέρα! Η είδηση ότι ο γνωστός παρουσιαστής επιστρέφει στο Πρωινό και στο πλευρό της πρώην συζύγου του έπεσε σαν “βόμβα” στα ειδησεογραφικά γραφεία και όλοι αναμένουμε να τους δούμε και πάλι μαζί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

“Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται” ανέφερε χαρακτηριστικά το Δελτίο Τύπου του ANT1. 

Το πρώην αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι κατά τη διάρκεια που παρουσίαζαν μαζί το Πρωινό – πριν τον χωρισμό και το διαζύγιο – μας χάρισαν αρκετές στιγμές άπειρου κάλλους. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Φαίη και ο Γιώργος τσακώθηκαν στον αέρα της πρωινής εκπομπής και έδωσαν ψωμί στις τηλεοπτικές εκπομπές και τα sites.

Εμείς σου συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο… εκρηκτικές τηλεοπτικές στιγμές του πρώην ζευγαριού!

  • Στις 29 Δεκεμβρίου 2015 τσακώθηκαν για μια… κάμερα

  • Στις 7 Μαρτίου του 2014, η Φαίη έκανε έξαλλο τον Γιώργο

  • Στις 25 Οκτωβρίου 2013, με αφορμή τη συνέντευξη του Στέλιου Ρόκκου, Φαίη, Γιώργος και… Σάσα Σταμάτη καυγάδισαν έντονα γι΄ακόμη μια φορά

  • Στις 27 Νοεμβρίου 2013 συνέβη ένας από τους κορυφαίους τσακωμούς της Φαίης και του Γιώργου, με αφορμή τη δήλωση του παρουσιαστή “Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει ομοφυλόφιλο!”

  • Στις 14 Νοεμβρίου 2013, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μας χάρισαν ακόμη έναν τσακωμό τους on air

Αναμένουμε τις επόμενες… εκρηκτικές στιγμές που θα μας χαρίσει η Φαίη και ο Γιώργος μέσα στο 2021!

Read More

And More