Λίτσα Γιαγκούση: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Τώρα που το συζητάμε, μουδιάζω»

Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day για την καθημερινότητά της, το πρόβλημα της υγείας και τα περιστατικά που έχει ζήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της στη νύχτα.

«Ξυπνάω πολύ νωρίς. Στις 7 είμαι στο πόδι. Ασχολούμαι με τα εννέα ζωάκια μου και το σπίτι. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισα στη δουλειά δεν ήταν από τρίτους, ήταν από προβλήματα υγείας. Από το ξεκίνημά μου υπήρχαν προβλήματα. Έλεγα πέντε τραγούδια κι έκλεινα γιατί δεν είχα διάφραγμα. Χρειάστηκε να κάνω αφωνία. Εκείνο το διάστημα έπαθα κρίση λαβύρινθου, κόντεψα να πεθάνω. Άρχισαν να γυρίζουν όλα, εμετούς, πήγα στο νοσοκομείο» εξομολογήθηκε η Λίτσα Γιαγκούση.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Λίτσα Γιαγκούση ανέφερε ένα απίστευτο περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν. «Τραγουδούσα, είχα κλειστά τα μάτια και ξαφνικά τα ανοίγω και βλέπω ένα τραπέζι να έρχεται κατά πάνω μου. Και έφυγα με την όπισθεν γιατί θα με σκότωνε μάλλον» δήλωσε.

Για τον σύντροφό της, η Λίτσα Γιαγκούση επεσήμανε: «Δεν έχω γνωρίσει πιο καλό παιδί, έχει αξίες, είναι πανέξυπνος και θαυμάζω τον τρόπο που αντιμετωπίζει στη δουλειά του. Μία ωραία έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανιζόμουν με τη μηχανή. Τώρα που το συζητάμε, μουδιάζω».

Η Λίτσα Γιαγκούση εξομολογήθηκε ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τα μάτια της που δεν ξέρει αν είναι ψυχοσωματικό, ενώ μίλησε και για τον Χρήστο Δάντη, με τον οποίο πέρασαν κρίση στη σχέση τους. «Τυχαία είδα τον Χρήστο Δάντη μετά από 10 χρόνια. Ήμουν σε μια κολλητή μου στο μπαλκόνι και πέρασε ο Χρήστος από κάτω, σταμάτησε, κόρναρε, με είδε και ανέβηκε πάνω και τα είπαμε. Μιλάμε στο τηλέφωνο. Έχω γνωρίσει την Ασημίνα, μια χαρά κορίτσι είναι, γλυκύτατο».

Δες όλη τη συνέντευξή της στον Alpha:

Read More

And More