Λουκία Παπαδάκη: Η εξομολόγηση για τη «Λάμψη» και τον ρόλο της Σάντρας – «Για έναν έρωτα τα έκανε όλα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22/3 η Λουκία Παπαδάκη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εποχή έπαιζε στη «Λάμψη» στον ρόλο της Σάντρας. «Πέρασα υπέροχα, έκανα φίλους και είναι το πρωτόλειο, μιλάμε για 33 χρόνια πίσω, το 1990, δύο γενιές, μιλάμε για ένα άλλο σύμπαν. Η Σάντρα ήταν ένα παθιασμένο πλάσμα, ακραίο. Έξω με αντιμετώπιζαν ακραία. Ένα περίεργο πράγμα, δεν με αντιπάθησαν ποτέ, ταυτίστηκαν με τον ρόλο, αλλά μπορούσαν και διαχώριζαν τον άνθρωπο που έβλεπαν με τον ρόλο. Πολλές γυναίκες ταυτίζονταν με τον ρόλο. 

Δεν ήταν μία κακιά γιατί θα ήταν και αδιάφορη. Ήταν πανούργα, ήταν σέξι, ήταν γοητευτική. Η αφετηρία της Σάντρας ήταν ένας παθιασμένος έρωτας. Για αυτόν τον έρωτα τα έκανε όλα. Είχε λόγο», εξομολογήθηκε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη και συνέχισε: «Παρά το ότι η Κάτια Δανδουλάκη ήταν το θύμα της στη σειρά, «περάσαμε πάρα πολύ ωραία με την Κάτια, ήταν και η εποχή τέτοια».

Μια λεπτομέρεια που θύμισε στο τηλεοπτικό κοινό είναι ότι στη Λάμψη η Σάντρα είχε παντρευτεί τον Τίμο που έπαιζε ο νεαρός Λεωνίδας Κακούρης και αρκετά χρόνια μετά στο Μαύρο Ρόδο είναι πλέον η πεθερά του. «Ήμασταν παντρεμένοι στη Λάμψη και τώρα είμαι πεθερά του. Έχουμε γελάσει αφάνταστα!» είπε.

Read More

And More