Μαγγίρα για Σχίζα: «Είπε να μην ασχολούμαστε γιατί είναι απλά ένας χωρισμός αλλά πηγαίνει στον Αρναούτογλου»

Την χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Σχίζας στο «The 2night Show» σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της εκπομπής της την Τετάρτη 10/5.

Ο Στάθης Σχίζας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τονίζοντας πως δεν είναι ένας γεγονός που θα έπρεπε να απασχολεί τον κόσμο.

«Εδώ έχουμε ένα εκατομμύρια προβλήματα σαν χώρα, η επικαιρότητα είναι τρομακτική και ασχολούνται με το εάν ο Σχίζας χώρισε με την Παναγιώταρου. Δεν έγινε και κάτι. Ένα ζευγάρι, που τυχαίνει να είναι απλώς γνωστό, ακούστηκε ότι χώρισε. Και τι έγινε;», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στάθης Σχίζας το βράδυ της Τρίτης στον ΑΝΤ1.

Το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα

«Είπε ότι εντάξει ένας χωρισμός είναι, γιατί ασχολούμαστε; Αλλά πηγαίνει στον Αρναούτογλου. Να το πάμε και από την άλλη πλευρά: δεν έχω εγώ δικαίωμα μέσα από το Instagram που είναι δικό μου, προσωπικό ιστολόγιο να πω ό,τι γουστάρω χωρίς να δίνω λογαριασμό στους δημοσιογράφους και στην τηλεόραση;», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε: «Άρα την πρόβαλε τη σχέση του, γιατί του άρεσε πάρα πολύ, το γούσταρε και το ευχαριστιόταν. Είναι ξεκάθαρο ότι ο άνθρωπος αυτός δεν θέλει να πει ότι χώρισαν».

«Ο Στάθης δεν είπε μη με ρωτάτε, δεν αποφεύγει, μιλάει στις κάμερες. Απλά δεν θέλει να το πει για κάποιον λόγο. Δεν θέλει για να μην το πιστέψει, για να μη διαιωνίζεται, μπορεί να μην είναι σίγουρος για την κατάσταση», επεσήμανε, επίσης η Μπέττυ Μαγγίρα.

Read More

And More