Μάγια Τσόκλη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της – «Όταν σου συμβαίνει στα 5 σου, γίνεται βίωμα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6/4 η Μάγια Τσόκλη.

Η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια σε μικρή ηλικία της μητέρας της καθώς και στις περιπέτειες που έζησε σε Πακιστάν και Αφγανιστάν.

«Το να χάνεις έναν γονιό απότομα νομίζω ότι σε εισάγει αρκετά γρήγορα στην πραγματικότητα της ζωής, η οποία είναι ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί τα πράματα να ανατραπούν. Αυτό το μαθαίνουμε μεγαλώνοντας, όταν σου συμβαίνει στα 5 σου γίνεται βίωμα και ενδεχομένως  και να περιμένεις να συμβεί κάτι ανατρεπτικό και όχι ευχάριστο», είπε αρχικά η Μάγια Τσόκλη. 

Και συνέχισε: «Τα παιδιά είναι εύπλαστα. Το να αλλάζεις σχολείο κάθε χρόνο, φίλους, γλώσσα, σου προσθέτει και αυτό άλλα προσόντα. Μπορεί να έχεις κάποια κενά συναισθηματικά αλλά έχει να σου προσφέρει πολλά». 

«Δεν θυμόμουν ακριβώς πώς αισθανόμουν. Θυμάμαι στα 12 μου είχα γράψει μια έκθεση για εκείνη, αλλά μετά συνηθίζεις, δεν ξέρεις πώς είναι να ζεις αλλιώς. Λίγοι είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν τραύματα από τη ζωή τους. Δεν έχουμε κάτσει να μιλήσουμε με τον πατέρα μου για τον θάνατο της μητέρας μου. Έφυγε από τη ζωή 39 ετών, αυτό είναι περίεργο πράγμα», σημείωσε η Μάγια Τσόκλη. 

Σε άλλο σημείο, η Μάγια Τσόκλη αναφέρθηκε στα πιο δύσκολα ταξίδια που έχει κάνει, αποκαλύπτοντας σε ποια από αυτά έχει νιώσει να φοβάται.

«Το ταξίδι ήταν στη ζωή μου από πολύ μικρή, γιατί γεννήθηκα στο εξωτερικό. Η μεγάλη αλλαγή όμως, με τα ταξίδια τα μακρινά ξεκίνησε μέσα από την εκπομπή “Ταξιδεύοντας”. Διατρέξαμε κίνδυνο σε Πακιστάν και Αφγανιστάν, σε μέρες που είτε λίγο πριν είτε λίγο μετά είχαν γίνει διάφορα πράγματα. Πολλές φορές όταν βρίσκεσαι σε έναν τόπο δεν το καταλαβαίνεις, αν φοβάσαι δεν κάνεις αυτή τη δουλειά», κατέληξε η Μάγια Τσόκλη. 

Read More

And More