Μαίρη Συνατσάκη: Έπαθε πλάκα με τα αγόρια του GNTM! (video)

Μια ευχάριστη έκπληξη είχαν στην αποψινή δοκίμασία τα μοντέλα του GNTM 3! Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη εισέβαλαν στο reality μόδας με έναν ιδιαίτερο ρόλο και έντυσαν τα αγόρια και τα κορίτσια με τα νέα τους ρούχα από την προσωπική τους συλλογή. (Δες εδώ την εισβολή της Αθηνάς και της Μαίρης στο GNTM)

Η ηθοποιός είχε αναλάβει την πασαρέλα με άρωμα Μιλάνο, ενώ η παρουσιάστρια την πασαρέλα με άρωμα Woodstock! Οι δύο Ελληνίδες influencer βοήθησαν τα μοντέλα να κάνουν fitting τα ρούχα τους, με την Μαίρη Συνατσάκη να παθαίνει πλάκα με τα υπέροχα κορμιά των αγοριών που έβλεπε τριγύρω της…

Δες το βίντεο:

 

Την στιγμή που ο Σήφης βγάζει την μπλούζα του για να δοκιμάσει το πουκάμισό του, η ίδια πήρε το βλέμμα της για καθώς «θαμπώθηκε» από τους κοιλιακούς του λέγοντάς του ότι είναι πιο campaign από οτιδήποτε. Βέβαια στην συνέχεια όπου και να κοιτούσε έβλεπε τα αγόρια να αλλάζουν κι η ίδια αναφώνησε «κάθομαι εδώ κι όποτε είναι ειδοποιήστε με».

Η Μαίρη Συνατσάκη, μάλιστα, έγραψε στα social media, για τη σημερινή της εμφάνιση στο GNTM: “Μετά από την πιο περίεργη εβδομάδα της ζωής μου ανυπομονώ να ξεκινήσει μια ολοκαίνουργια, καλύτερη. Και ναι, η αυριανή Δευτέρα το πάει ήδη καλύτερα, μιας που θα μας θυμίσει πόσο ενθουσιασμένες ήμασταν με το έτερον ήμισυ / τσεο μου, όταν ακριβώς πριν από δύο μήνες, 1η του Σεπτέμβρη, μπαίναμε στο GNTM για να οργανώσουμε δυο ολοκληρωμένα fashion shows!”

Read More

And More