Μαίρη Βυτινάρος – GNTM: Απόψε η πρώτη της εμφάνιση στο ριάλιτι – Όσα δεν γνώριζες για εκείνη

Τα 40 υποψήφια Top Models μπαίνουν στο τελικό στάδιο προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στο σπίτι του GNTM 5.

Απόψε στο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21:00 στο Star θα παρακολουθήσουμε μια guest εμφάνιση η οποία έχει σχολιαστεί αρκετό καιρό πριν, ο λόγος για τη Μαίρη Βυτινάρος

GNTM – Ποια είναι η Μαίρη Βυτινάρος

Το διεθνές top model με έδρα το Los Angeles και αξιοζήλευτη καριέρα στις μητροπόλεις της μόδας, κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο bootcamp, παίζει ενεργό ρόλο ως model instructor, ποζάρει και μαθαίνει στα κορίτσια τα μυστικά του modelling.

Η Ελληνοαυστραλή καλλονή, με σπουδές στα οικονομικά, έχει ντελικάτη γοητεία, ιδανικές αναλογίες, θηλυκές καμπύλες και ατελείωτα πόδια. Τα ξανθά της μαλλιά σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα μάτια της, της δίνουν έξτρα πόντους, που «κλειδώνουν» ιδανικά με το ύψος της που φτάνει το εντυπωσιακό 1,84!

Η model instructor του GNTM 5 μετρά συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας και έχει αναλάβει καμπάνιες με μαγιό και εσώρουχα, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα αλλά και τη fitness πλευρά της. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μετρώντας περισσότερους από 131.000 ακόλουθους στο Instagram!

Η Μαίρη Βυτινάρος γνώρισε τις υποψήφιες, λίγο πριν το bootcamp και από τότε, «κέρδισε τις καρδιές τους», συνοδεύοντάς τες, σε ολόκληρη την απαιτητική δοκιμασία που οδηγεί στο σπίτι του GNTM. Οι πολύτιμες συμβουλές της, βοήθησαν τα κορίτσια να προετοιμαστούν σωστά ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κάθε φωτογράφισης, επιλέγοντας τις κατάλληλες πόζες και μαθαίνοντας τα «θέλω» της νέας σελίδας του σύγχρονου μόντελινγκ.

Η φωτογράφιση, που θα κρίνει ποια μοντέλα θα μπουν στο σπίτι του GNTM 5, κάνει τις υποψήφιες να… ιδρώσουν, να βάλουν τα δυνατά τους και να ποζάρουν με σέξι attitude, με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις των κριτών και να τους πείσουν ότι αξίζουν μία θέση στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

 

Ετικέτες

Read More

And More