Μαίρη Βυτινάρος – GNTM: Χαλασμός στο twitter με την πρώτη της εμφάνιση – «Θα είχα φύγει στη θέση τους»

Μετά την αποχώρηση της Σοφία Χατζηπαντελή, το βράδυ της Τρίτης 4/10 στο GNTM είδαμε μια νέα προσθήκη.

Η Μαίρη Βυτινάρος, το διεθνές top model με έδρα το Los Angeles και αξιοζήλευτη καριέρα στις μητροπόλεις της μόδας, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο bootcamp, καθώς θα παίξει ενεργό ρόλο ως model instructor, ποζάρει και μαθαίνει στα κορίτσια τα μυστικά του modelling.

Ποια είναι η Μαίρη Βυτινάρος

Η Ελληνοαυστραλή καλλονή, με σπουδές στα οικονομικά, έχει ντελικάτη γοητεία, ιδανικές αναλογίες, θηλυκές καμπύλες και ατελείωτα πόδια. Τα ξανθά της μαλλιά σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα μάτια της, της δίνουν έξτρα πόντους, που «κλειδώνουν» ιδανικά με το ύψος της που φτάνει το εντυπωσιακό 1,84!

«Γεννήθηκα στην Αυστραλία, ο πατέρας μου είναι Έλληνας και αγαπώ πολύ την Ελλάδα. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω τενίστρια, όμως το μόντελινγκ με κέρδισε. Σπούδασα οικονομικά στο Πανεπιστήμιο και τα έκανα και τα δύο παράλληλα. Από 17 ετών έχω την βαλίτσα στο χέρι και ταξιδεύω όλο τον κόσμο», είπε αρχικά η Μαίρη Βυτινάρος.

Και συνέχισε: «Τα ελληνικά μου δεν είναι τέλεια αλλά θα κάνουμε μια συμφωνία κορίτσια. Εγώ θα σας μάθω να κάνετε πόζες και εσείς θα μου μάθετε ελληνικά».

Η είσοδος της Μαίρης Βυτινάρος ενθουσίασε στην πλειοψηφία τους χρήστες στο twitter, οι οποίοι έσπευσαν να την αποθεώσουν μέσα από τα tweets τους.

Read More

And More