Μαίρη Χρονοπούλου – Ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Σταγόπουλος την αποχαιρετά με λυγμούς – «Ήταν μάγκας»

Στην θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου.

Στον αέρα του Στούντιο 4, λίγη ώρα αργότερα, κλήθηκε να μιλήσει για την αείμνηστη ηθοποιό ο Νίκος Σταγόπουλος δίχως να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του.

«Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ζητήσω συγγνώμη από όλες τις άλλες εκπομπές και τα κανάλια γιατί ομολογώ ότι με τίμησαν και με έχουν καλέσει όλοι. Επέλεξα εσάς, ξέχωρα ότι είστε στο κρατικό κανάλι, γιατί σας συμπαθούσε ιδιαίτερα. Θα ήθελα μόνο σαν επίλογο να της αφιερώσω ένα τραγούδι γιατί την είχαμε συζητήσει αυτή την στιγμή», είπε αρχικά ο Νίκος Σταγόπουλος.

Και συνέχισε: «Κάποια στιγμή ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα. Μάλιστα, εγώ της έλεγα πως «θα φύγω πρώτος, μην ανησυχείς. Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω ένα τραγούδι. Το “Άγγελος, αρχάγγελος” του Δημήτρη Μητροπάνου γιατί η Μαίρη ήταν μάγκας και σαν μάγκας ήθελε να φύγει πάνω απ’ όλα».

«Της άρεσε αυτό το τραγούδι, της άρεσε. Μέσα στα λόγια του θα βρείτε πολλά. Δεν ήθελα τόσο να το κοινοποιήσω όσο να της το κάνω πράξη. Να είσαι κοντά μου εκείνη την ώρα, να πιείς ένα κρασάκι, να καπνίσεις ένα τσιγάρο και να μου βάλεις αυτό το τραγούδι» είχε πει» πρόσθεσε, με τρεμάμενη φωνή, ο Νίκος Σταγόπουλος, με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να συγκινείται on air με τα λόγια του.

Read More

And More