Μαίρη Χρονοπούλου: Τα τρυφερά λόγια για τον Νίκο Σταγόπουλο και η φρικτή εμπειρία από τη φωτιά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ – α – τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου, το βράδυ της Κυριακής 28 Νοεμβρίου. Η σπουδαία ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που είχε, αλλά και τον έρωτα με τον Νίκο Σταγόπουλο, ο οποίος ήταν 30 χρόνια νεότερός της.

«Περνάω τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου, γιατί μέχρι πέρσι ήμουν παράλυτη. Πηγαίνω στα μπαρ, στα εστιατόρια, θα δουλέψω στο θέατρο και στην τηλεόραση. Προσωπικά αισθάνομαι τέλεια. Με χτύπησε μία κοπέλα με ένα μικρό αμαξάκι. Εγώ είχα τζιπ, τουμπάρησε και έσπασα στα δύο. Ήταν μία φρικτή 20ετία» εξομολογήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η Μαίρη Χρονοπούλου αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τη φωτιά που την οδήγησε σε 11 εγχειρήσεις. «Ήμουν πάνω από ένα κερί, γιατί ήταν η ημέρα της γης και είχαν σβήσει τα φώτα στα κάτω χωριά. Άρπαξε φωτιά η μπλούζα μου που υποτίθεται ήταν all coton, αλλά τελικά ήταν νάιλον. Έκανα 11 εγχειρήσεις, φρικτή αίσθηση, τέτοιοι πόνοι δεν το πιστεύει κανείς. Θες να πεθάνεις και δεν πεθαίνεις…».

«Αγάπησα μιάμιση φορά, δύο στη ζωή μου. Ο τελευταίος μου σύντροφος, νεότερος μου 30 χρόνια, μου στάθηκε σε όλα, στις αρρώστιες, στις δυσκολίες, στις εγχειρήσεις… Είναι ένα πολύ γλυκό και δοτικό παιδί. Καταπληκτικός σύντροφος! Ο Θεός να τον έχει καλά» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στον Τάσο Τρύφωνος η Μαίρη Χρονοπούλου, αναφερόμενη στον Νίκο Σταγόπουλο.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More