Μαλέσκου – Ουγγαρέζος: Η πρόταση για το follow, η αμηχανία και οι αντιδράσεις Λιάγκα-Σκορδά

Μια απίθανη τηλεοπτική συνάντηση παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα από τις μικρές μας οθόνες. Η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό και η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από το Love It συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά, για χάρη γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Οι δύο παρουσιάστριες, όπως αποκάλυψαν δεν έχουν βρεθεί ποτέ από κοντά μιας και η κατάσταση με την πανδημία δεν τους το έχει επιτρέψει… ακόμη! Οι συνεργάτες της Φαίης και της Ιωάννας συνομίλησαν κάνοντας τις πλακίτσες τους, ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έκανε ανοιχτή πρόταση στην οικοδέσποινα του Πρωινού να έρθει καλεσμένη στην εκπομπή της.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης δεν δίστασε να αναφέρει στον αέρα των δύο εκπομπών πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρέπει να ξεμπλοκάρει την Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, αστειευόμενη, σχολίασε “Μόνο εμένα έχει μπλοκάρει ο Ουγγαρέζος; Καθίστε ρε παιδιά”. Η Φαίη ζήτησε από τον Δημήτρη να την κάνει follow, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει χωρίς δισταγμό “Σόρρυ παιδιά αυτό δεν γίνεται. Δεν πρόκειται! Μας συνέδεσαν τις εκπομπές, όχι και τα Instagram μας!”.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας το πήραν στην πλάκα, αν και η αμηχανία ήταν διάχυτη στον αέρα!

 

Μια ιδιαίτερα άβολη στιγμή στον αέρα των δύο εκπομπών…

Read More

And More