Μανώλης Μητσιάς για τη δήλωση για τους ομοφυλόφιλους: «Ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να μην προκαλεί»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» βρέθηκε πρόσφατα ο Μανώλης Μήτσιας, όπου κλήθηκε να τοποθετηθεί για μια παλαιότερη του δήλωση σχετικά με τους ομοφυλόφιλους που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, πριν από έναν χρόνο περίπου, ο δημοφιλής ερμηνευτής είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» τα εξής. «Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ότι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς».

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα, ο Μανώλης Μητσιάς επανατοποθετήθηκε, εξηγώντας όσα ακριβώς εννοούσε με την παραπάνω δήλωση. «Οι άνθρωποι που με κατέκριναν, κατάλαβαν τι είπα; Δεν είπα τίποτα. Είπα πως ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, αρκεί να μην προκαλεί. Δηλαδή και λεφτάς άμα είσαι, είναι ωραίο πράγμα να προκαλείς; «Εγώ είμαι ο λεφτάς», «εγώ είμαι ο μάγκας»; Είναι ωραίο πράγμα αυτό;».

«Δυστυχώς όμως στη δουλειά σας, ξέρεις, ψάχνετε και εσείς καμιά φορά να κάνετε το μικρό μεγάλο… Εντάξει, το καταλαβαίνω. Καμιά φορά ακριβώς αυτό με φρενάρει. Δεν καταλαβαίνω την λογική των ανθρώπων πολλές φορές. Εγώ δεν είπα ψέματα ποτέ σε κάποιον. Σίγουρα δηλαδή έχω πει ψέματα και γω σαν άνθρωπος αλλά ο σκοπός μου δεν είναι να πω ψέματα για να επιπλέυσω» τόνισε ο τραγουδιστής στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Read More

And More