Μάνος Ιωάννου: «Η μητέρα μου έχει γνωρίσει συντρόφους μου και στο τέλος της σχέσης την παίρνουν με το μέρος τους»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάνος Ιωάννου στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη. Ο ηθοποιός μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, τις σχέσεις του αλλά και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

«Έχω αναγκαστεί να κάνω δουλειά μόνο για το οικονομικό. Έχω βρεθεί και με μηδέν ευρώ στην τσέπη. Έχει περάσει εβδομάδα που να μην έχω καθόλου λεφτά, να μην έχω. Άσχετα με το αν έχω ένα δικό μου σπίτι να μένω, έχω βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Έχουν περάσει λεφτά από τα χέρια μου. Αλλά μου φαίνεται αστείο να λες, “κοίτα τώρα δεν έχω ούτε δέκα ευρώ”… Εννοείται ότι χρωστάω στην εφορία. Για να μου δανείσουν έχω καταρχάς δίπλα μου την οικογένειά μου, και μετά είναι και κάποιοι φίλοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού» ανέφερε αρχικά ο Μάνος Ιωάννου.

«Είμαι ξεκάθαρα το παιδί της μαμάς. Τώρα σε αυτή την ηλικία δε μοιράζομαι μαζί της τα προσωπικά μου. Σίγουρα θα ήθελε να μαθαίνει αλλά δε θα τη βάλω μέσα στην προσωπική μου σχέση, γιατί σχολιάζει, μιλάει και δε μπορώ. Έχει γνωρίσει συντρόφους μου, και στο τέλος την παίρνουν με το μέρος τους, βγαίνω εγώ μετά ο κακός της υπόθεσης. Πολλές φορές έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τα κορίτσια τα βρίσκουν με τη μαμά μου και δε τα βρίσκουν με εμένα. 

Δε ξέρω τι φταίει. Ίσως είναι ο χαρακτήρας μου, τα νεύρα μου που μπορεί να ξυπνήσω στραβά, συμπεριφορές, είμαι και απρόβλεπτος. Το να βρίσκομαι συνεχώς σε μια σχέση δεν είναι στο χέρι μου, απλά συνέβαινε πάντα όταν χωρίζω, η επόμενη που γνώριζα να γίνεται σχέση, δεν το επιδίωκα. Έτσι κι αλλιώς έχω την ελευθερία μου, έχω τους φίλους μου που δε τους διαπραγματεύομαι, με καμία σχέση. Είναι πρώτα οι φίλοι μου και μετά όλα τα άλλα» είπε σε άλλο σημείο ο Μάνος Ιωάννου.

«Περνάω πολύ καλύτερα με τους φίλους μου. Δεν ενοχλεί αυτό την εκάστοτε κοπέλα γιατί προσπαθώ να την εντάξω μέσα σε αυτό. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο. Έχω ονειρευτεί ότι παντρεύομαι αλλά ξυπνάω το πρωί και μου περνάει. Δε μου έχει περάσει από το μυαλό να κάνω οικογένεια, ακόμα νομίζω ότι είμαι εγώ παιδί. Με τρομάζουν πολύ οι ευθύνες» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Αν με ρωτούσες τότε θα σου έλεγα όχι, τώρα που το σκέφτομαι, ναι κάποια στιγμή την είχα ακούσει λίγο. Είναι απόλυτα φυσιολογικό αλλά πρέπει να έχεις φίλους δίπλα σου να κρατάνε τα ηνία» κατέληξε ο Μάνος Ιωάννου.

Read More

And More