Μάνος Νιφλής: Μιλάει για την περιπέτεια της συζύγου του, Ελισάβετ Μουτάφη με τον κορονοϊό και κατακεραυνώνει το Bachelor!

Ο Μάνος Νιφλής μπορεί να μη νόσησε από τον Covid-19, ωστόσο δυστυχώς κόλλησε η σύζυγός του, Ελισάβετ Μουτάφη. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και στον Γιάννη Πουλόπουλο για τη μάχη της αγαπημένης ηθοποιού με τον κορονοϊό, ενώ δεν δίστασε να κατακεραυνώσει τα realities.

“Ήταν εννέα και κάτι όταν μου ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Μετά, βγήκε το δικό μου τεστ, αρνητικό. Από εκείνη τη στιγμή έφυγα σφαίρα από το σπίτι! 15 ημέρες ήμασταν χωριστά, ήταν αρκετά σκληρό. Άρχισε να έχει ένα μπούκωμα, ένα κρύωμα και αυτό εξελίχθηκε σε απώλεια γεύσης και όσφρησης. Δεν είχε πυρετό. Κουράστηκα να απαντάω στους αρνητές… Απαντάω ένα γιατί; Είναι καλό ένας καλλιτέχνης να μη κάνει τον λοιμοξιολόγο. Ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος” σχολίασε όσον αφορά τη σύζυγό του.

Μάλιστα, ο Μάνος Νιφλής δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του κατά των realities: “Δεν μ’ αρέσει το Big Brother. Το Bachelor είναι προσβλητικό για το γυναικείο φύλο. Με ενοχλεί. Δεν θα ήθελα ποτέ να δω την κόρη μου να πρωταγωνιστεί σε κάτι τέτοιο. Ούτε στο GNTM θα την έστελνα”.

Read More

And More