Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Ο Σωτήρης Καλυβάτσης κατέθεσε υπέρ της ηθοποιού

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο, μιας και τους επόμενους μήνες οι δυο τους θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

Να θυμίσουμε πως η Σοφία Παυλίδου είχε καταγγείλει τον ηθοποιό για ξυλοδαρμό, ενώ στη συνέχεια και ο Μάνος Παπαγιάννης υπέβαλε μήνυση εναντίον της, κατηγορώντας τη για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Όλα τα νεότερα παρουσίασε το Πρωινό του ANT1 το οποίο μετέδωσε όλο το ρεπορτάζ για την κόντρα ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου.

Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Σωτήρη Καλυβάτση ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου ως μάρτυρας υπεράσπισης. Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός συμμετείχε στην θεατρική παράσταση κατά την οποία η Σοφία Παυλίδου κατήγγειλε τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό στο καμαρίνι.

«Καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να αναλογίζονται τις πράξεις τους και να ζητάνε έστω μια «συγγνώμη» και μετά από καιρό. Αν είχε ζητήσει συγγνώμη ίσως και να είχε λυθεί το θέμα.

Τι να κάνουμε, κανείς δεν ξέρει τι κουβαλά ο καθένας μέσα στον εγκέφαλό του, οπότε… καλή επιτυχία σε όλους, τι να πω;  Έχω καταθέσει ήδη, από εδώ και πέρα θα δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη», δήλωσε ο Σωτήρης Καλυβάτης στο Πρωινό του ANT1.

Δες επίσης: Σοφία Παυλίδου: Τα πρώτα λόγια στην κάμερα για την ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού με τον Μάνο Παπαγιάννη

 

Read More

And More