Μάνος Πίντζης για τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: «Γελάω με τη σύγχυση για το πώς θα αποκαλεί ένα παιδί τους γονείς του»

Ο Μάνος Πίντζης έκανε δηλώσεις στο Πρωινό του ANT1 και μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει το νομοσχέδιo σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αυτό που είπε για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι σαν να κάνεις τον καλό και τον κακό μπάτσο. Ο καθένας μπορεί να έχει στη ζωή του οποιονδήποτε θέλει από τη στιγμή που δεν ενοχλεί κανέναν», είπε αρχικά ο Μάνος Πίντζης.

Σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Έχω δυο παιδιά και έχω καταλάβει ότι το παιδί πρέπει να μεγαλώνει και με το αρσενικό, αλλά και με το θηλυκό στοιχείο. Ένα παιδί στα πρώτα χρόνια της ζωής του θέλει τη θηλυκή ενέργεια.

Η θηλυκή ενέργεια για μένα ονομάζεται μαμά και την έχει ανάγκη το παιδί. Γελάω με τη σύγχυση για το πώς θα αποκαλεί ένα παιδί τους γονείς του. Όλα αυτά είναι στοιχεία των καιρών, μεταμοντέρνες επιταγές κάποιων, γιατί δεν ξέρω τι κρυφή ατζέντα έχουν γι’ αυτά τα θέματα»,  πρόσθεσε ο Μάνος Πίντζης.

Ο Μάνος Πίντζης σχολίασε στη συνέχεια: «Δεν μπορώ να φανταστώ ένα ομόφυλο ζευγάρι και ειδικά άνδρες να θέλουν να βιώσουν τη μητρότητα. Μου κλωτσάει λίγο. Είναι χαοτικό αυτό που συμβαίνει, δεν μπορώ να μπω σε όλες τις περιπτώσεις. Καμία κοινωνία δεν ήταν έτοιμη όταν ήρθε κάτι νεοτερίστικο. Άλλα πράγματα έγιναν με τη βία. Πολλά πράγματα είναι ξεπερασμένα και πρέπει να τα δούμε με διαφορετικό μάτι».

Read More

And More