Μαντώ Γαστεράτου: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις της με την Τζένη Μελιτά – «Έχουμε μιλήσει κάποιες φορές στο τηλέφωνο»

Για τη ζωή της μακριά από την τηλεόραση, την απόφασή της να γίνει σύμβουλος ψυχικής υγείας αλλά και τη σχέση που έχει σήμερα με την άλλοτε κολλητή της φίλη Τζένη Μελιτά, μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη.

«Το πρόγραμμα με δυο παιδιά είναι πολύ απαιτητικό. Σίγουρα όμως υπάρχει ελεύθερος χρόνος. Είμαι σύμβουλος ψυχικής υγείας σε εκπαίδευση. Όταν γέννησα τον Γιώργο, άρχισα σιγά σιγά να σκέφτομαι να προσπαθήσω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, να γίνω φοιτήτρια ξανά. Είναι ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει για τον εαυτό μου. 

Υπάρχουν πολλά στηρίγματα αλλά ο άντρας μου είναι η κολόνα μου. Είναι πάρα πολύ τρυφερός και σαν σύντροφος και σαν πατέρας κυρίως. Τον θαυμάζω πάρα πολύ γι΄ αυτό που είναι. Έχει αλλάξει δεκάδες πάνες» ανέφερε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

«Σήμερα που μιλάμε, δε μπορώ να πω ότι μου λείπει η τηλεόραση. Δε ξέρω αν θα μπορούσα να αντέξω στους ρυθμούς που απαιτεί η τηλεόραση. Θα ήθελα να κάνω μια ταξιδιωτική εκπομπή. Αν έπρεπε να πάρω συμπαρουσιαστή, αγαπώ ιδιαίτερα τη Φαίη, τον Πέτρο Κωστόπουλο θα έπαιρνα…» είπε σε άλλο σημείο.

Όσο για το ποια είναι σήμερα η σχέση της με την Τζένη Μελιτά, η Μαντώ Γαστεράτου ανέφερε: «Σήμερα, με τη Τζένη Μελιτά μιλάμε. Αν τύχει και τη δω κάπου, φυσικά και θα τη χαιρετήσω και θα με χαιρετήσει. Έχουμε μιλήσει κάποιες φορές και στο τηλέφωνο».

Read More

And More