Μαντώ Γαστεράτου: Ξεκίνησε η προετοιμασία της εκπομπής της στο Epsilontv! Δες την φωτό από τη σημερινή σύσκεψη…

“Splish, splash i was taking a bath”, έτσι δεν λέει το γνωστό τραγουδάκι; Ε, σε… εντελώς splish, splash διάθεση βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Μαντώ Γαστεράτου, μιας και το καλοκαιρινό, δροσερό, πολύχρωμο και πάνω απ ΄όλα ολοκαίνουργιο πρωινό του Epsilontv, έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς.

“Sphash” είναι ο τίτλος του και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, θα βγει στον αέρα την Δευτέρα 2 Ιουλίου, προκειμένου να μας κρατήσει την καλύτερη, θερινή τηλεοπτική συντροφιά.

Μετά την αρπαγή της ωραίας Μαντούς από τον ΑΝΤ1, οι ιθύνοντες του Epsilontv, ξεκίνησαν να ετοιμάζουν με φοβερή όρεξη και μεράκι την καλοκαιρινή τους πρόταση, με την οποία θέλουν να πιστεύουν πως θα καταφέρουν να κερδίσουν την αγάπη σας και την προτίμησή σας.

Όσο για το ποια ακριβώς θα είναι η σύνθεση της παρέας; Δίπλα στη Μαντώ θα είναι ο συμπαθέστατος και ικανότατος Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο οποίος έχει αποδείξει πως έχει τον αέρα του αέρα, του τηλεοπτικού αέρα, η Έλενα Κρεμλίδου και ο Δώρος Παναγίδης, μέχρι πρότινος παίκτης του “Power of Love”. Και εδώ είναι που κολλάει γάντι το… “δεν σχολιάζω άλλο”!

Έτσι, ,λοιπόν, έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες συσκέψεις, από τις οποίες ο Παναγιώτης θέλησε να μας δώσει μία μικρή “γεύση”, ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο Instagram την παρακάτω χαρακτηριστική φωτό:

Άντε παιδιά και καλή σας επιτυχία!

Read More

And More