Μάρα Δαρμουσλή: «Για εμένα είναι μια δεύτερη ζωή με το μωρό»

Ένα preview απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μάρα Δαρμουσλή στην εκπομπή “Μαμά-δες” και τη Τζένη Θεωνά προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα“.

Στο απόσπασμα αυτό, η Μάρα Δαρμουσλή αναφέρεται στη γέννηση του δεύτερου γιου της χάρη στην οποία νιώθει πως ζει μια δεύτερη ζωή.

«Είναι μια δεύτερη ζωή κανονικά από την αρχή. Τα είχα ξεχάσει όλα, δεν ήξερα πως ήταν. Ο μεγάλος είχε σταματήσει να με φωνάζει και πολλά “μάνα” και τέτοια, οπότε ξαφνικά βλέπω κάποιον που με θέλει και δε μπορεί χωρίς εμένα. Όταν είσαι στο απόγειο της δουλειάς σου, γιατί εγώ τον μεγάλο μου γιο τον Άγγελο τον έκανα όταν ήμουν στο ζενίθ με το μόντελιγνκ, έπρεπε να φύγω στους 3 μήνες Παρίσι… Αυτό μου άφησε ένα τραύμα. Διακόπηκε αυτή η σχέση πάρα πολύ βίαια και απότομα και αυτή τη στιγμή με τον Μιχάλη το έχω πάρει πολύ ζεστά και είμαστε αυτοκόλλητοι» δηλώνει η Μάρα Δαρμουσλή.

Όσο για το πως πήρε ο γιος της Άγγελος την είδηση ότι θα αποκτήσει αδερφάκι, η Μάρα Δαρμουσλή αποκάλυψε, «Ο Άγγελος όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει αδερφάκι με κοίταξε με το πολύ ωραίο χαμόγελό του, γεμάτο κυνικότητα, και λέει, “δε περίμενες λίγο ακόμα να σου κάνω εγγονάκι”».

Read More

And More