Μάρα Μεϊμαρίδη: «Υπήρξε άδικη επίθεση από ανθρώπους στα πάνελ εκπομπών»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε η Μάρα Μεϊμαρίδη η οποία σχολίασε μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου τις εξελίξεις στο J2US μετά την αποχώρησή της από το λαμπερό σόου του Alpha.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη έδωσε αρκετές απαντήσεις γύρω από τις προκλητικές δηλώσεις της των τελευταίων μηνών ενώ τόνισε πως αρκετές από τις “επιθέσεις” που έχει δεχτεί από ανθρώπους τηλεοπτικών εκπομπών, ήταν άδικες.

«Το να βγαίνει ο κάθε ένας στα social media, ο οποίος είναι καταθλιπτικός, κάθεται μες στο σπίτι του και δεν ξέρεις τι ψυχοφάρμακα έχει φάει και να επηρεάζει τους υπολοίπους ανώνυμα. Αυτό δεν είναι ελευθερία για εμένα… Κυρία Μάρα μην την λέτε χοντρή. Πώς να την πω παιδί μου, αφού είναι», ανέφερε αρχικά,

Και συμπλήρωσε: «Απαγορεύεται δεν είναι social correct. Έχω μεγαλώσει βλέποντας πάνω από τα σινεμά χοντρός και λιγνός. Είμαι εντελώς απενεχοποιημένη. Δεν έβλεπα υπέρβαρος και λιποβαρής, αυτοί είναι ανθρωπολογικοί όροι. Έτσι έχω μάθει, αυτήν την παιδεία έχω κι έτσι θα εξακολουθώ να μιλώ. Ναι χρησιμοποιώ ανθρωπολογικούς όρους» είπε  η Μάρα Μεϊμαρίδη.

«Πρώτη πρώτη λέω τον εαυτό μου πίθηκο, αφού είμαστε σας αρέσει ή όχι. Μην λέτε ξεφτιλίζεσαι, πείτε τσαλακώνομαι. Μα δεν είμαι χαρτί παιδί μου. Το χαρτί τσαλακώνεται, εγώ ξεφτιλίζομαι…. Υπήρξε μια άδικη επίθεση, γιατί εγώ χρησιμοποιώ τέτοιους όρους, από ανθρώπους που ήταν στα πάνελ εκπομπών και τα λοιπά. Αν εγώ θυμώσω και σου πω ότι δεν θέλω να μιλάς έτσι για εμένα, πάει να πει ότι σου στερώ την ελευθερία του λόγου και πάει να πει ότι εγώ δεν την πιστεύω», ξεκαθάρισε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Read More

And More