Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Αποκαλύπτει πώς ξόδεψε μέρος των χρημάτων που κέρδισε από το MasterChef

Στην κάμερα του Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η νικήτρια του περσινού MasterChef.

«Μετά τη νίκη στο MasterChef κάνω πραγματάκια αλλά δεν είμαι ακόμα σε κάποιο εστιατόριο. Αυτό συμβαίνει γιατί ασχολήθηκα με κάτι άλλο πάνω στην μαγειρική και ήθελα να κάτσω λίγο, να πω την αλήθεια, μετά από τόσα χρόνια. Χρειαζόμουν να κάτσω στο σπίτι να απολαύσω την ηρεμία και τώρα ξεκινάω πάλι από την αρχή. Κουζίνα και δώσε πόνο», ανέφερε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Στη συνέχεια η παίκτρια του MasterChef ρωτήθηκε για το πώς σκέφτεται να αξιοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε  από το παιχνίδι. Η Μαργαρίτα  Νικολαΐδη αποκάλυψε πως έχει φυλάξει στην άκρη το χρηματικό έπαθλο το οποίο μελλοντικά θα αξιοποιήσει για το όνειρό της.

«Το έπαθλο… απίστευτο. Το έχω κρατήσει καλά κρυμμένο, δεν το ακουμπάω και δεν το έχω πειράξει ακόμη. Αυτά τα χρήματα ήρθαν από τον ουρανό. Δεν ξέρω πως έγινε. Θα τα κρατήσω για το μέλλον μου και το όνειρό μου».

Τέλος, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκάλυψε πως ξόδεψε ένα μικρό μέρος των χρημάτων που κέρδισε: «Άρχισα να πηγαίνω σε εστιατόρια που είναι λίγο πιο ακριβά και που παλαιότερα δεν μπορούσα να πάω».

Read More

And More