Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η νικήτρια του MasterChef αποκαλύπτει πού ξόδεψε μέρος του χρηματικού επάθλου

Για τη ζωή της μετά το MasterChef και τα σχέδιά γάμου δίπλα στον σύντροφό της, μίλησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής παραδέχτηκε πως απέρριψε αρκετές προτάσεις για διαφημίσεις στα social media, από τις οποίες σήμερα θα είχε κερδίσει μέχρι και 10.000 ευρώ.

«Η αλήθεια είναι πως χάθηκαν αρκετά χρήματα από διαφημίσεις που δεν έχω δεχτεί. Σίγουρα πάνω από 5.000 ευρώ, και κάπου εκεί στις 10.000 ευρώ», ανέφερε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Όσο για το πού ξόδεψε μέρος των χρημάτων που κέρδισε από το MasterChef: «Στην αρχή δεν τα πείραζα, τώρα από το καλοκαίρι λίγο βόλτες από εδώ και από εκεί, εντάξει, πήρα και ένα αμάξι μεταχειρισμένο», απάντησε.

Τέλος η Μαργαρίτα Νικολαΐδη απάντησε για την αναβολή του γάμου της με τον σύντροφό της, Χρήστο: «Κάθε χρόνο λέμε: Άντε του χρόνου το καλοκαίρι και πέρασαν τώρα 2-3 χρόνια από το πρώτο καλοκαίρι. Είμαστε καλά κι έτσι, σαν παντρεμένοι. Είναι το δαχτυλίδι για τα συγχαρητήριά μου τότε. Το 23 είναι η χρονιά μας, οπότε μπορεί κάποια στιγμής μέσα στο 2023», είπε στην κάμερα του Alpha η νικήτρια του MasterChef.

Read More

And More