Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Με αγωγή απαντά στον Νίκο Κουρή για την απόφαση του δικαστηρίου – Συνεχίζεται ο «πόλεμος»

Όπως έγινε γνωστό τα προηγούμενα 24ωρα, υπήρξε πλήρης ανατροπή στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε κάνει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη στον Νίκο Κουρή, προκειμένου ο δεύτερος να μη χρησιμοποιεί το επίθετο «Θεοδωράκης».

Ο Νίκος Κουρής μίλησε στην κάμερα του Happy Day, επισημαίνοντας πως «αυτή η απόφαση ήρθε να επιβεβαιώσει όσα γράφει ο Μίκης στη διαθήκη του για μένα. Ο Μίκης δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας. Όταν κάποιος επισκεπτόταν τον Μίκη στο σπίτι του και τύχαινε να είμαι κι εγώ μπροστά, ο ίδιος με σύστηνε ως Νίκο Θεοδωράκη. Δεν έχουμε μιλήσει με τη Μαργαρίτα, δεν έτυχε να μιλήσουμε. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μιλήσουμε.

Επιθυμία του Μίκη ήταν ότι ήθελε να υπάρχει μία συνεργασία σε όλους τους τομείς, που αφορούν τη μουσική. Το αναφέρει και στη διαθήκη του και μάλιστα το επισημαίνει ειδικά στην οικογένεια. Οπότε πιστεύω ότι η απόφαση έρχεται να ενισχύσει τις επιθυμίες του Μίκη. Ο καθένας έχει χαράξει και έχει πάρει τον δρόμο του. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να διεκδικήσω μερίδιο της περιουσίας. Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα, θα έρθει η ώρα που θα έχουμε μονιάσει».

Ο Νίκος Κουρής μάλιστα έστειλε κι ένα μήνυμα στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη. «Την αγαπώ, να είναι καλά. Η Μαργαρίτα είναι καλός άνθρωπος κατά βάθος κι αν νιώσει αυτά που πρέπει, θα είναι μπροστά σε οποιονδήποτε πάει να με πειράξει» είπε με χαμόγελο στην κάμερα.

Στο Happy Day μίλησε και ο δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, Βασίλης Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι εκδικάστηκαν τα μέτρα χωρίς να είναι παρόντες. Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη απαντά με αγωγή γι’ αυτόν τον λόγο.

Read More

And More