Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι ήταν η τηλεοπτική μου χρονιά»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και στη Σοφία Μανουσακίδου έκανε πρόσφατα η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή που παρουσιάζει με τον Νίκο Ρογκάκο, αλλά και για την εκπομπή «Αρένα» και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Εμένα μου αρέσει πολύ η φάση του καλοκαιριού στην τηλεόραση γιατί μπορείς να κάνεις πολλά διαφορετικά πράγματα. Τώρα με τον Νίκο Ρογκάκο είναι σαν να έχουμε κάνει εκατό εκπομπές μαζί, περνάει το τετράωρο νερό και το απολαμβάνουμε», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου. 

Σχετικά με την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, η  Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε: «Με τον Γιώργο Παπαδάκη πάντα νιώθεις σιγουριά, με την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων έχει την σιγουριά ότι όλα τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να γίνει μια βραδινή εκπομπή σε αυτή τη ζώνη και να κάνει 47% τηλεθέαση από τις πρώτες εκπομπές, είναι περίεργο».

Όσον αφορά στην βραδινή εκπομπή Αρένα, όπου έχει αναλάβει την παρουσίαση, η δημοσιογράφος είπε: «Εγώ είμαι υπερήφανη για αυτή την εκπομπή, γιατί έχουμε ρίξει πολλή δουλειά, όποιος έχει δουλέψει σε αυτή τη σεζόν καταλαβαίνει. Πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά. 

«Δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι ήταν η τηλεοπτική μου χρονιά. Ήταν μια χρονιά διαφορετική για εμένα, μου ανατέθηκαν διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους και είμαι ευγνώμων για αυτό και ελπίζω να αντεπεξήλθα»,  πρόσθεσε η Μαρία Αναστασοπούλου και αποκάλυψε ότι είχαν σκεφτεί με τον Γιώργο Παπαδάκη να προσθέσουν στήλη μαγειρικής. 

Read More

And More