Μαρία Αναστασοπούλου: «Να σχολιάσω εγώ τον Γιώργο Παπαδάκη που ειρωνεύτηκε τον γιο του;»

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου με αφορμή τη νέα της εκπομπή Αρένα στη late night ζώνη του ANT1.

«Είναι μία δύσκολη εκπομπή που έχει πολύ έρευνα και πολύ ρεπορτάζ. Πιάνουμε πολύ δύσκολα θέματα και νομίζω δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα συνεχίσουμε να τον δίνουμε», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Όσο για τις πρώτες αντιδράσεις των τηλεθεατών: «Όταν μια εκπομπή είναι καινούργια και είναι και στη βραδινή ζώνη, εγώ δοκιμάζομαι σ’ αυτό πρώτη φορά. Εκεί τα ακούς όλα, φιλτράρεις αυτά που πιστεύεις ότι σου είναι πολύ χρήσιμα και νομίζω έτσι εξελισσόμαστε εκπομπή ανά εκπομπή», πρόσθεσε η δημοσιογράφος του ANT1.

Με αφορμή το σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη για τον γιο του, Φοίβο «Είμαι εγώ στον ANT1, γιατί να έρθει εδώ;», η Μαρία Αναστασοπούλου είπε:

«Εγώ τον Φοίβο τον λατρεύω οπότε τι να πω… Του έχω φοβερή συμπάθεια παρότι δεν γνωριζόμασταν πριν. Τον θεωρώ εξαιρετικό επαγγελματία, εξαιρετικό δημοσιογράφο και καταπληκτικό παιδί. Δεν ξέρω αν έχει κληρονομήσει αυτό που έχει ο πατέρας του. Αστειεύτηκε ο Γιώργος Παπαδάκης. Αλλά τι να σου σχολιάσω εγώ τον Γιώργο που ειρωνεύτηκε τον γιο του;», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164