Μαρία Αναστασοπούλου: Σε διαφορετικά τραπέζια με τον Γιώργο Παπαδάκη στα γενέθλιά της – Η τρυφερή κίνηση του παρουσιαστή

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή 23/10 για την Μαρία Αναστασοπούλου, καθώς είχε τα γενέθλιά της.

Η γνωστή δημοσιογράφος διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι για να γιορτάσει μαζί με τους αγαπημένους της φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι μάλιστα, είχαν ετοιμάσει και μια έκπληξη για εκείνη.

Η Μαρία Αναστασοπούλου το μεσημέρι της Κυριακής 23/10  βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο στα βόρεια προάστια, όπου έσβησε την τούρτα των γενεθλίων της. Μια εντυπωσιακή διώροφη τούρτα σε ροζ χρώμα, με μαύρο φιόγκο και στέμμα στην κορυφή.

Το πρωί της Δευτέρας 24/10 στην εκπομπή Happy Day προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο από τα γενέθλια της Μαρίας Αναστασοπούλου, στο οποίο τη βλέπουμε να σβήνει τα κεράκια της έχοντας στον πλευρό της τον Γιώργο Παπαδάκη.

Σύμφωνα όμως, με πληροφορίες της δημοσιογράφου, Όλγας Λαφαζάνη, ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε στο εστιατόριο τυχαία, ενώ δεν καθόταν στο ίδιο τραπέζι με την εορτάζουσα. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ήταν μαζί με τον γιο του Φοίβο Παπαδάκη και τη στιγμή που σηκώθηκαν όλοι για την τούρτα, ο Γιώργος Παπαδάκης στάθηκε δίπλα της που της ευχήθηκε με μια τρυφερή κίνηση.

Read More

And More