Μαρία Αναστασοπούλου: «Το ακούω πρώτη φορά ότι η εκπομπή θα τελειώνει στις 9, δεν το γνωρίζω»

Την Μαρία Αναστασοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή για το «Καλημέρα Ελλάδα» και στις αλλαγές που φημολογείται ότι θα δούμε από τη νέα σεζόν, ενώ σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις και χαρακτηρισμούς του Αντώνη Κανάκη κατά δημοσιογράφων με αφορμή το θέμα των Τεμπών.

«Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει τίποτα, η εκπομπή είναι του Γιώργου Παπαδάκη και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που έχουν πάει όλα καλά και έτσι όπως τα είχαμε στο μυαλό μας. Συνεχίζουμε, έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που από τη νέα σεζόν θέλουν την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» να επεκτείνει το ωράριό της και να τελειώνει στις 9:00, η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Το ακούω πρώτη φορά, δεν έχουμε συζητήσει κάτι».

«Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον ANT1, εκτός από αυτόν που τρέχει. Έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία, όποτε δεν υπάρχει κάποια σκέψη για κάποιο άλλο κανάλι», πρόσθεσε η Μαρία Αναστασοπούλου.  

Κλείνοντας η Μαρία Αναστασοπούλου αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη κατά κάποιων δημοσιογράφων, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν ο Αντώνης ήθελε να μιλήσει για όλους τους δημοσιογράφους. Ο καθένας λέει την άποψή του και ειδικά σε θέματα που αφορούν όλους μας. Νομίζω είναι πολύ καθαρό να βγαίνεις και να λες την γνώμη σου. Από εκεί και πέρα όλοι κρινόμαστε κάθε μέρα, κάθε ώρα από τη στιγμή που βγαίνουμε στην τηλεόραση».

Read More

And More