Μαρία Αντωνά για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Άλλαξα εντελώς εικόνα όταν την γνώρισα» – Τα πρώτα λόγια μετά το Survivor 2024

Η Μαρία Αντωνά χθες Σάββατο 9 Μαρτίου επέστρεψε στην Ελλάδα έτοιμη να δώσει απαντήσεις για όσα δεν έδειξαν οι κάμερες του Survivor 2024.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου» απάντησε για τις σχέσεις με τους συμπαίκτες της, αλλά και για όσα αναθεώρησε στον Άγιο Δομίνικο. 

«Είμαι πολύ χαρούμενη, στην αρχή είχα ταχυπαλμία όταν γύρισα, μου λείπει η καλύβα. Είχα αποφασίσει ότι το Survivor έχει τελειώσει για μένα σαν εμπειρία, δεν έδωσα το 100% του εαυτού μου στη δοκιμασία. Μου έκανε εντύπωση που ο Σάββας είπε ότι η Ασημίνα ζηλεύει τη Δαλάκα, δεν ισχύει αυτό. Παράξενο που το ίδιο λένε και στη μπλε ομάδα», είπε η Μαρία Αντωνά.

Σχετικά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Άλλαξα εντελώς εικόνα για την Ασημίνα όταν την γνώρισα, σε σημείο που αισθανόμουν άσχημα για όσα σκεφτόμουν για εκείνη στο παρελθόν. Εγώ ανέφερε ότι είδα μια μεγάλη υποστήριξη του Φάνη για τη Χρύσα, δεν άφησα κάποιο ερωτικό υπονοούμενο», είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Αντωνά στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Read More

And More