Site icon TLIFE

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Θα συζητήσω μαζί του αλλά όσον αφορά στο επαγγελματικό κομμάτι, ακούω το ένστικτο μου»

Αμέσως μετά το φινάλε της εκπομπής «Καλοκαίρι Παρέα» στον ANT1, η Μαρία Αντωνά έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Το έχουμε» στον ΣΚΑΪ.

«Όταν έμαθα ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι στο τιμόνι της εκπομπής, ήμουν αρκετά θετική. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να είσαι με ανθρώπους που μπορείς να ταυτιστείς και να συνδυαστείς. Θα δούμε τον επόμενο καιρό αν θα παραμείνω στον ANT1. Για μένα ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με την Κατερίνα και έχω άλλες προτεραιότητες τώρα και συνεχίζουμε. Η συζήτηση με το κανάλι είναι ανοιχτή» αναφέρει αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που θα συζητήσω μαζί του, αλλά όσον αφορά στο δικό μου επαγγελματικό κομμάτι, ακούω το ένστικτο μου. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στο Πρωινό που ξεκινάει την Δευτέρα» είπε η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός για τον σύντροφό της, Γιώργο Λιάγκα.

 

© 2025 tlife.gr