Μαρία Αντωνά: «Το θεωρώ τρομερό κάποιος που με γνωρίζει προσωπικά να πιστέψει ότι θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια ανάρτηση»

Με αφορμή τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, αλλά και το χακάρισμα του λογαριασμού της στο instagram που είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει μία ανάρτηση «κόλαφος» κατά του πρώην συντρόφου της, η Μαρία Αντωνά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Ήταν η πρώτη φορά που έπεσα θύμα χάκερ. Το πιο σημαντικό για μένα αυτή τη στιγμή ήταν να σιωπήσω, να δώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου, και όταν πραγματικά αισθανθώ έτοιμη, εννοείται πως θα μιλήσω. Αυτό το σκηνικό που συνέβη, ήταν ίσως από τα χειρότερα που έχω περάσει στη ζωή μου. Με σόκαρε, με τρόμαξε, τρομοκρατήθηκα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το αντιλήφθηκα…» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Άρχισε να χτυπάει το κινητό μου και να με ρωτάνε όλοι τι γίνεται, δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί. Πήρα αμέσως στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Δε ξέρω αν το πίστεψαν κάποιοι. Το θεωρώ τρομερό κάποιος που με γνωρίζει προσωπικά να πιστέψει έστω και λίγο ότι θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια ανάρτηση.

Νομίζω ότι έχω δείξει με τη συμπεριφορά μου και με όλο μου τον τρόπο που χειρίζομαι τα πράγματα στη ζωή μου, ότι έχω κρατήσει πάρα πολύ χαμηλό προφίλ. Δε ξέρω ποιο άρρωστο μυαλό μπορεί να κάνει όλο αυτό το πράγμα και σε τι ακριβώς αποσκοπεί και τι ακριβώς ήθελε να κάνει. Πραγματικά ντροπή σε όποιον το έχει κάνει αυτό. Ντροπή» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και κατέληξε,

«Έχουμε κινηθεί νομικά μαζί με την Ευρυδίκη. Έχουμε κάνει καταγγελία και ψάχνουμε να δούμε αν μπορούμε να βρούμε ποιος το έχει κάνει… Θεώρησα κι εγώ ότι είναι κάποιος που γνωρίζει κι εμένα και τον Άρη. Γιατί κάποιος ήθελε να κάνει αυτό το πράγμα σε μένα προσωπικά και με αυτό τον τρόπο, ενώ υπάρχει ένα θέμα που συζητιέται, δε ξέρω, δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία γι’ αυτό και το σταμάτησα».

Read More

And More