Μαρία Εζνεπίδου: Ποια είναι η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου και υποψήφια με το κόμμα ΝΙΚΗ

Η Μαρία Εζνεπίδου, η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, διεκδίκησε την ψήφο των Πολιτών στα Ιωάννινα, υποψήφια με τη ΝΙΚΗ, το κόμμα που αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη στον πρώτο γύρο των εθνικών εκλογών καθώς έφτασε μία ανάσα πριν από την είσοδο στη Βουλή.

Ποια είναι όμως η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου που προκάλεσε έκπληξη ανάμεσα στους υποψηφίους της ΝΙΚΗΣ και διεκδίκησε την ψήφο των πολιτών;

Η Μαρία Εζνεπίδου με καταγωγή από την Καππαδοκία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόνιτσα. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Εργάστηκε στην Αθήνα, στο Εθνικό Τυπογραφείο, στον Οργανισμό Σχολικών Βιβλίων και ως εκπαιδευτικός σε Τεχνικό Λύκειο και ΙΕΚ.

Έγινε γνωστή, ξεναγώντας προσκυνητές στην πατρική οικία του Αγίου Παϊσίου στην Κόνιτσα.

Σύμφωνα με τα τελευταία εκλογικά στοιχεία από το νομό Ιωαννίνων , η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου έλαβε 1.281 ψήφους, ενώ το κόμμα της, η ΝΙΚΗ συγκέντρωσε  2.446 ψήφους.

Η Μαρία Εζνεπίδου ασχολείται με τη ζωγραφική, την αγιογραφία και την διακόσμηση ενώ όπως αναφέρεται στο βιογραφικό της,  απογοητευμένη από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας αποφάσισε να συνταχθεί ολόψυχα στον αγώνα της ΝΙΚΗΣ, με σκοπό την αναγέννηση της Ελλάδας.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το T-live:

Διάβασε επίσης:

Εκλογές 2023 – Ποιο είναι το κόμμα ΝΙΚΗ με τον δάσκαλο Πρόεδρο που «χτυπά» την πόρτα της Βουλής

Read More

And More