Την Έλενα Χαραλαμπούδη φιλοξένησε το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουλίου η Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή «Νωρίς-νωρίς» της ΕΡΤ.
Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής και αφού η Μαρία Ηλιάκη ετοιμαζόταν να αποχαιρετήσει την ηθοποιό, εκείνη αποφάσισε να αντιστρέψει τους ρόλους και να ρωτήσει την παρουσιάστρια για τα επαγγελματικά της σχέδια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Να με ξανακαλέσεις» είπε αρχικά η Έλενα Χαραλαμπούδη με τη Μαρία Ηλιάκη να της απαντά: «Ε, τώρα κλείνουμε».
Τότε η Έλενα Χαραλαμπούδη ρώτησε τη Μαρία Ηλιάκη: «Εσύ τι θα κάνεις του χρόνου;»
«Εγώ εδώ, Νωρίς-νωρίς. Και ό,τι άλλο προκύψει. Που να πάω; Δεν υπάρχει άλλη θέση κενή» απάντησε η Μαρία Ηλιάκη αποκαλύπτοντας ότι η εκπομπή της με τον Κρατερό Κατσούλη θα συνεχιστεί κανονικά και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.
Θυμίζουμε ότι η Μαρία Ηλιάκη ξεκίνησε μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη την εκπομπή «Νωρίς-νωρίς» τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, την οποία θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ