Μαρία Ιωαννίδου: «Αγνώριστη» – Η αντίδραση on camera στη φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού χωρίς μακιγιάζ

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή και για ακόμα μία φορά, ρωτήθηκε για τη Ναταλία Γερμανού και τη σχέση τους. Όπως είπε, στενοχωριέται που η παρουσιάστρια δεν παντρεύεται και δεν κάνει ένα παιδί.

Η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Ναταλία είναι εργατική, έχει πάρει την εργασιομανία και μερική εξυπνάδα του πατέρα της. Αυτό που με στεναχωρεί είναι που η Ναταλία δεν παντρεύεται και δεν κάνει παιδί. Να κάνουμε ένα «Γερμανάκι». Δεν βλεπόμαστε με τη Ναταλία. Εγώ θέλω. Μάλλον δεν θέλει εκείνη. Τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. Σε πρόθεσή μου να συναντηθούμε δεν είδα ανταπόκριση. Δεν της έχω κάνει τίποτα, αν έχει εκείνη λόγο ρωτήστε την».

«Της έστειλα το βιβλίο μου, σαφώς δικαιούμουν μία παρουσία του βιβλίου στην εκπομπή της. Δεν πρέπει να την απασχολώ και πάρα πολύ, θυμάται πώς με λένε;».

H κάμερα κατέγραψε και την αντίδραση της Μαρίας Ιωαννίδου όταν είδε την selfie της Ναταλίας Γερμανού χωρίς μακιγιάζ. «Αγνώριστη, έχει μία μανία με τα φίλτρα», επεσήμανε.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More