Μαρία Ιωαννίδου: Εμμένει στις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Ηλία Σκουλά. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε και για τις δηλώσεις της περί τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια που προκάλεσαν σάλο τις προηγούμενες μέρες, εμμένοντας στη θέση της.

«Οι γονείς είναι πρότυπα, οπότε δεν ακούμε τους γονείς μας; Πολλές φορές δεν τους ακούμε και μακάρι και σε αυτή την περίπτωση να μην τους ακούσουμε. Από εκεί και έπειτα οι ρόλοι είναι διαφορετικοί, άλλο η μαμά, άλλο ο μπαμπάς. Δεν μπορείς να κάνεις τον ίδιο ρόλο. Αν ένα παιδί υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι ποιος θα το θηλάσει; Εμείς έχουμε και τα εργαλεία μας. Εκείνοι τα έχουν; Να προσέξουμε λίγο.

Εγώ θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη να μου πουν να υιοθετήσω ένα παιδί που είναι φτωχό, δεν έχει να φάει, από την Αφρική. Εγώ τη μαμά μου και τον μπαμπά μου είχα πρότυπα. Είναι το πρότυπο, για αυτό λέω 80% θα γίνουν και τα παιδιά ομοφυλόφιλα. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Έχουμε αρχές, πάμε προς τα πίσω; Στον Μεσαίωνα; Άμα συμβεί και πάρουν ένα παιδί, δεν θα πάρουν κι άλλοι; Αυτό θα γίνεται; Δεν είναι φυσιολογικό!» τόνισε η Μαρία Ιωαννίδου.

 

Μάλιστα, η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε και στις δηλώσεις που έκανε για εκείνη ο Γιάννης Κατινάκης. (Διάβασε εδώ περισσότερα)

«Ποιος είναι ο Γιάννης Κατινάκης; Δεν τον ξέρω. Αυτές είναι οι απόψεις του. Δεν θα μου πει ο κύριος μετά από τόσα χρόνια καριέρας, τι ιστορία, δεν θα μου πει ο κ. Κατινάκης τι να πω, πως θα το πω. Γιατί έτσι. Γιατί είμαι μια γυναίκα έμπειρη, καλλιεργημένη, με δύο καριέρες, ηθοποιός και χορεύτρια και έχω δικαιώματα. Όπως όλοι μας έχουμε. Αλλά δεν θα μου κάνεις παρατήρηση κ. Κατινάκη. Αυτά αλλού, όχι στην Ιωαννίδου».

Read More

And More