Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Φρέντυ Γερμανός με βάφτισε πάπια» – Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο Mega Καλημέρα περιγράφοντας έντονες στιγμές της ζωής της, από περασμένα Χριστούγεννα αλλά και από το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη και την πρόταση γάμου από τον Φρέντυ Γερμανό.

«Μου έκανε πρόταση γάμου Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη. Έβαλε τη βέρα του αρραβώνα μέσα σε ποτήρι σαμπάνιας και γονάτισε. Ο Φρέντυ με βάφτισε «πάπια» από τις πάπιες του central park της Νέας Υόρκης.

Έκανα χριστουγεννιάτικο δώρο στον Φρέντυ ένα ζευγάρι μοντέρνα γυαλιά και τα φόρεσε μία φορά. Ο Φρέντυ Γερμανός μου έκανε δώρο ένα σπίτι στο Μάτι, γιατί ήξερε πόσο αγαπάω τη θάλασσα», ανέφερε η ηθοποιός», αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου

Για την απώλεια της μητέρας της: «Δεν αγαπάω πλέον τα Χριστούγεννα γιατί έχασα τη μαμά μου 27 Δεκεμβρίου. Έπαθα σοκ από το θάνατο της μητέρας μου και είχα επιπτώσεις στην υγεία μου», εξομολογήθηκε η Μαρία Ιωαννίδου.

Για αποκαλυπτικές εμφανίσεις που έχει κάνει στο παρελθόν η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε: «Έχω κάνει μία γυμνή σκηνή σε ταινία και έκανα πάταγο. Κατηγορήθηκα και μου έκανε ζημιά. Ετοιμάζω το 3ο μου βιβλίο με τίτλος “Είμαι Bi”, είναι αληθινή ιστορία» είμαι η Μαρία Ιωαννίδου.

Read More

And More