Μαρία Ιωαννίδου: «Όταν πέθανε ο Φρέντυ Γερμανός, αισθανόμουν το πνεύμα του να κάθεται στον καναπέ»

Για τη «μεταφυσική» εμπειρία που είχε τον πρώτο καιρό μετά τον θάνατο του Φρέντυ Γερμανού, μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Καλοκαίρι yes όπου βρέθηκε καλεσμένη σήμερα το πρωί 26/7.

Η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε πως τις πρώτες ημέρες μετά την απώλεια, αισθανόταν το «πνεύμα» του Φρέντυ Γερμανού να κάθεται δίπλα της στον καναπέ του σπιτιού τους.

«Έχετε διαβάσει για παραψυχολογία; Ίσως πιο πολύ ήθελα να πιστεύω ότι υπάρχει δίπλα μου. Είχαμε έναν συγκεκριμένο καναπέ στο σαλόνι μας, στο Κολωνάκι μέναμε τότε. Μας άρεσε πολύ να βλέπουμε έργα, και καθόμαστε πάντα σε αυτόν τον συγκεκριμένο καναπέ, εκεί γίνανε όλα. Εκεί βλέπαμε τηλεόραση, εκεί αγαπιόμαστε, εκεί τα διάφορα, εκεί χωρίσαμε, εκεί είπαμε αντίο, μετά εκεί ξαναγύρισε και κάθισε…

Ο καναπές αυτός υπάρχει ακόμα. Αλίμονο. Τον πρώτο καιρό που έφυγε ο Φρέντυ – ίσως ήθελα να συμβεί έτσι – ένιωθα να κουνιέται ο καναπές. Σε αυτόν τον καναπέ καθόμασταν 20 χρόνια. Αισθανόμουν ότι ήταν εκεί. Τώρα καθόμαστε εκεί με τον καινούργιο μου σύντροφο» είπε χαρακτηριστικά.

Δες όλη τη συνέντευξη της Μαρίας Ιωαννίδου στο Open:

Read More

And More