Μαρία Ιωαννίδου: «Τα πούλησα όλα, σπίτια, κοσμήματα για να μπορώ να ζήσω – Τα χρέωνε όλα στο όνομά μου»

Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» μιλώντας για τη ζωή της δίπλα στον Φρέντυ Γερμανό αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον θάνατό του.

Μιλώντας για μια απάτη εις βάρος της, η Μαρία Ιωαννίδου παραδέχτηκε πως έχασε αρκετά χρήματα, ενώ αναγκάστηκε να πουλήσει μέχρι και το σπίτι της.

«Μου έφαγαν όλη την περιουσία μου. Μία δήθεν φίλη και συνεργάτης μου. Δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχή, μου τα έφαγε εν ψυχρώ. Θα μπορούσα να την πάω στο δικαστήριο και τώρα το λέω για να το ακούσει εκείνη», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Και πρόσθεσε: «Φιλοχρήματη δεν είμαι, όχι, αλλά έχω μάθει από μικρή να έχω κάποια άνεση και κάνω ωραία πράγματα. Κατ’ αρχήν να πω το πω ελαφρό πως μ’ αρέσει να είμαι κομψή, να αγοράζω ρούχα και να ντύνομαι. Μου δίνει χαρά αλλά το δεύτερον είναι να αγοράζω βιβλία».

Για την απάτη με τη φίλη που την χρέωνε χρησιμοποιώντας το όνομά της: «Τα πούλησα όλα, παιδιά. Και σπίτι και μπιζού για να βγάλω λεφτά γιατί με χρέωνε στο όνομα μου και είχα μια σχολή στη Γλυφάδα και μια εδώ. Με χρέωνε στο όνομα μου, ακόμα και το ταξί που θα έπαιρνε το χρέωνε σε εμένα» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Ιωαννίδου.

Read More

And More