Μαρία Κίτσου για Άγριες Μέλισσες: «Η δεύτερη σεζόν ήταν πιο δύσκολη – Το ξύλο ήταν αληθινό»

Η Μαρία Κίτσου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού. Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε τις δύσκολες συνθήκες, μέσα στις οποίες γυρίστηκε η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες».

«Η πρώτη ήταν ωραία με όλους αυτούς τους καυγάδες, τον δυναμισμό. Η δεύτερη σεζόν ήταν πιο δύσκολη με τις φυλακές, με τον Βόσκαρη, με τους βιασμούς. Το ζήσαμε ρεαλιστικά εμείς. Είχαμε πάει στο Δρομοκαΐτειο σε πτέρυγα που έχει κλείσει εδώ και δεκάδες χρόνια, δεν είχε καθαριστεί ποτέ. Υπήρχαν στενά κελιά ψυχοπαθών πολύ σοβαρών καταστάσεων, τους οποίους τους κλείδωναν. Ήμασταν μέσα σε αυτά τα κελιά», ανέφερε αρχικά η Μαρία Κίτσου.

«Το ξύλο ήταν αληθινό. Μας πέταγαν κάτω και μας έδεναν. Το ζητούσα κι εγώ βέβαια. Το σενάριο λέει ότι κρέμεται από τον τοίχο. Με έβαζαν να κρεμαστώ ή είχα κουβάδες με νερό. Είπα ότι θέλω να το ζήσω και να βγει αληθινό και να περάσει το νόημα που πρέπει. Οι βιασμοί ήταν κάτι πολύ σκληρό, αλλά άξιζε τον κόπο» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

 

Read More

And More