Μαρία Κωνσταντάκη: «Έχω κάνει one night stand και είναι απιστία»

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 27/2 η Μαρία Κωνσταντάκη

Η γνωστή ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετέχει στο Survivor.

«Το ραδιόφωνο το αγαπάω πολύ και έχω κάνει αρκετές φορές πρωινό. Το ραδιόφωνο είναι σαν εραστής μου και νιώθω ότι είμαι παντρεμένη με την ηθοποιία.

Αν ήμουν στο Survivor θα είχαν απαιτήσει οι τηλεθεατές μια έξτρα ψηφοφορία να αποχωρήσω. Δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ. Μου είχαν κάνει πρόταση στο πρώτο με τον Ντάνο. Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ σαν συνθήκη και δεν το μετάνιωσα καν. Θα το έκανα αν έφτανα σε σημείο που θα πεινούσα πολύ αλλά έχω τη μάνα μου για ένα πιάτο φαΐ. Θα ήμουν τόσο αντιπαθητική. Θα μου έβγαινε η γκρίνια, πολύς κακός εαυτός», είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

Στην συνέχεια η ηθοποιός οδηγήθηκε στο εξομολογητήριο και παρόλο που είχε προειδοποιήσει εξαρχής τον παρουσιαστή πώς δεν θέλει να την ρωτήσει κάτι που να αφορά σεξουαλικό περιεχόμενο, ο Θέμης δεν δίστασε και τη ρώτησε.

Και φυσικά στις ερωτήσεις του απάντησε με την επική ατάκα: «Ξεκίνησες πάλι τις σάχλες» και ξέσπασαν σε γέλια.

Έχει απιστήσει ποτέ; «Το θέμα της απιστίας είναι μεγάλη κουβέντα. Κάνουμε αυτή την “άπιστη” ιστορία για να φύγουμε από μία σχέση που δεν θέλουμε. Αλλά έκανα ένα one night stand και είναι απιστία».

Read More

And More